X

Новий кросовер Renault показали без камуфляжу (фото)

Новинку представят в ближайшие несколько месяцев

Renault продовжує активну рекламну кампанію свого нового кросовера, який отримав назву Austral. Новинка – найближчий родич Nissan Qashqai. Він замінить в лінійці виробника застарілий Kadjar.

Раніше компанія вже ділилася фотографіями моделі. Але тоді її кузов покрили щільним камуфляжем. Тепер Renault розповсюдила серію затемнених тизерів, на яких модель показана в профіль без найменшого маскування. Також поряд з цими знімками опубліковано коротке відео. Судячи з них, кросовер має елегантний і динамічний вигляд.. За своєю стилістикою виконання він перегукується з новим Ніссан Кашкай. Втім, це не дивно, адже у автомобілів спільна платформа.

Austral отримав незвичайну оптику: корпус виготовлено з органічного скла, на нього нанесено характерний візерунок. Саме це утворює вишуканий орнамент, коли запалюються світлодіодні вогні. Між фарами розташовано логотип марки, що світиться. Задні ліхтарі також отримали особливу графіку і мають не менш стильний вигляд. Салон моделі поки що не розсекретили. Відомо, що його обладнання відповідатиме сучасним тенденціям.

Читайте також:
Renault оновив популярний хетчбек і анонсував його електричну версію

Технічну інформацію в компанії офіційно не розкрили. Інсайдерам вдалося дізнатися, що новий кросовер поставлятиметься з гібридною силовою установкою на основі 1,3-літрового двигуна. Його доповнять 12-вольтовим стартер-генератором. Також можлива поява повністю електричної версії. Презентувати Renault Austral планують навесні цього року, а на ринок вона вийде в кінці 2022 або початку 2023.