X

Toyota анонсувала середньорозмірний кросовер на базі Harrier: коли чекати

Автомобиль поступит в продажу до конца 2021 года

Найближчим часом лінійка кросоверів Toyota поповниться новою середньорозмірною моделлю, побудованою на базі Harrier/Venza – Toyota Frontlander. На ринку новинка з’явиться до кінця цього року.

Зовні кросовер повністю повторює донорську модель, яка в актуальному, четвертому поколінні стала більш спортивною. Салон Frontlander оформлений в стилістиці Toyota RAV4 останнього покоління. Тут така сама передня панель з сенсорним екраном мультимедіа і цифрова панель приладів.

Від РАВ4 новинці дістався і 2,0-літровий двигун потужністю 171 к.с. Також у кросовера буде гібридна модифікація. Силова установка гібрида передбачає 2,5-літровий двигун потужністю 178 к. с. і встановлений на задній осі електродвигун. Коробка передач одна — варіатор. А от привід може бути як повним, так і переднім.

Середньорозмірний кросовер Toyota Frontlander отримає низку сучасних систем допомоги водієві. Зокрема, систему запобігання фронтальному зіткненню з функцією розпізнавання пішоходів, інтелектуальний круїз-контроль і камери кругового огляду.

Точна вартість новинки для китайського ринку поки що не оголошена. За попередньою інформацією за Тойота Фронтлендер проситимуть від 36 700 доларів.

Читайте також:
Партию новых Toyota Land Cruiser разбили по пути к дилеру (видео)