X

Новий купеподібний кросовер Haval — перші фото

Расход топлива новинки составит 4,9 л на 100 км

Китайський виробник підготував купеподібну версію кросовера H6. Новинка отримала приставку S в назві і має стильний стильний і агресивний вигляд. За словами дизайнерів, вони надихалися глибоководною чорною акулою.

Крос-купе отримало вузьку світлодіодну оптику, решітку радіатора з ромбоподібним малюнком, широкий капот з виштамповками і рейлінги на даху.

Серед інших особливостей — два спойлери, антена “акулячий плавець”, великі колеса і темний пластиковий обвіс по периметру кузова. Зображень салону немає, але, очікується, що він повторить донорський Haval H6. Головною відмінністю стануть спортивні крісла з розвиненою бічною підтримкою.

Читайте також:
Haval готується відібрати покупців у Range Rover

Відомо, що в основу нового китайського кросовера ляже модульна платформа L. E. M. O. N. концерну Great Wall. Її доповнять незалежною підвіскою, а конструкцію зроблять більш жорсткою. У довжину новинка досягатиме 4717 мм. Розмір колісної бази становитиме 2738 мм. Висота і ширина рівні 1729 і 1940 мм відповідно. Під капотом нового Haval H6S встановлений 1,5-літровий турбодвигун потужністю 154 к. с. Витрата палива – 4,9 л на 100 км.