X

Новий Lancia Ypsilon розсекретили до офіційної прем’єри

Презентация хэтчбека третьего поколения ожидается в феврале

Lancia Automobiles готується до прем’єри хетчбека Ypsilon третього покоління. Офіційно новинку представлять у лютому цього року. Напередодні цієї події Carscoops опублікував серію фото за участю нового Lancia Ypsilon. Вони зроблені під час рекламної зйомки в Італії.

Lancia Ypsilon актуального другого покоління представлений на ринку Європи з 2011 року і вже давно потребує заміни. Судячи з фото, його наступник може похвалитися повністю переробленою зовнішністю. Ці зміни зробили хетчбек досить привабливим.

Кузов «рекламного» Ypsilon пофарбований у темно-синій відтінок у чорними акцентами. У передній частині привертають увагу чорна накладка з написом «Lancia» та тонка смуга світлодіодна з невеликим вертикальним центральним елементом. Трохи нижче розташувалися «шестикутники» основних фар. Між ними видно виштампування у вигляді чотирьох горизонтальних прямокутників. Нижче — широкий чорний повітрозабірник із горизонтальними ребрами.

Також у чорний глянець пофарбовані корпуси бічних дзеркал заднього виду, задні стійки, спойлер та кришка багажника з логотипом бренду. На кормі погляд мимоволі зупиняється на круглих світлодіодних ліхтарях. Доповнюють новий образ глянсово-чорні колісні диски із сріблястими вставками.

Найяскравіші елементи салону — цифрова панель приладів та великий горизонтально орієнтований дисплей мультимедійної системи. Також на фото видно оригінальну центральну консоль із великим округлим майданчиком.

Читайте також:
Як автомобілям Lancia змінили імідж

Lancia вже підтвердила, що новий Ypsilon запропонують у гібридній та електричній версіях. За деякими даними, багато компонентів електричний хетчбек розділить із Jeep Avenger та Peugeot e-208. Це означає, що у рух його приводитиме 154-сильний електродвигун. Ємність тягової батареї складе 54 кВт•год.