X

Новий лімузин Дональда Трампа помітили на тестах

У лимузина более современный дизайн в духе нового седана Cadillac CT6.

На інавгурації Дональда Трампа дебютував новий лімузин президента Cadillac The Beast. Але, як виявилося, в розробці перебуває ще більш досконала модель. Нещодавно автомобіль помітили під час тестів.

Новий лімузин Дональда Трампа став сучаснішим на вигляд і схожим на седан Cadillac CT6. Проте він зберігає потужну сталеву раму від вантажівки GMC. Найімовірніше, під капотом ховається бензиновий V8, доповнений системою уприскування закису азоту.

Інформації про новий лімузин Дональда Трампа трохи, та й чимало даних про нинішній Cadillac The Beast засекречені. Втім, відомо, що новачок отримає посилену броню, що дає змогу витримати пряме влучення з протитанкового гранатомета. Також поліпшать комунікаційні системи авто.

Інтер’єр Кадилака буде герметичним, що дасть змогу захистити від хімічної і бактеріологічної зброї. Збережуть і традиційні деталі як то кисневий балон і ємність із кров’ю для переливання на випадок поранення президента. Ціна Cadillac Дональда Трампа становитиме близько 1,5 млн доларів.