X

Новий Logan 2021 — як показав себе бюджетник на дорозі

Со сменой поколений автомобиль прирос в размерах и предложил современное оснащение

Бюджетний седан Dacia Logan компанія розробляла як модель для країн, що розвиваються. Попит на нього був неймовірно високий, тому виробник почав пропонувати його і на інших ринках. За свою історію машина змінила кілька поколінь і пройшла низку оновлень. Сьогодні її можна вважати синонімом румунської марки.

Раніше Дачіа Логан пропонували в кузовах седан, універсал, мінівен і пікап. Третє покоління моделі представлено виключно у форматі седана. Оновлена модель може похвалитися сучасним дизайном із плавними лініями і витонченою формою бічного скління. Сучасності автомобілю надає оригінальна оптика з хитромудрою графікою.

Зі зміною поколінь автомобіль трохи приріс розмірами. Седан Логан досягає в довжину 4396 мм, що на 36 мм більше, ніж у попередника. Колісна база збільшилася на 15 мм до 2649 мм. У результаті вона стала на 45 мм більшою, ніж у хетчбека Sandero. В результаті таких доопрацювань, салон Dacia став просторішим. Суттєво збільшилося місце для ніг задніх пасажирів.

Оформлення кабіни седана перегукується з Дачіа Сандеро. В оснащення увійшла нова інформаційно-розважальна система з сенсорним екраном, слот для зарядки смартфона і USB-роз’єм. В оздобленні використані поліпшені матеріали, які надають вигляду моделі преміальності.

Читайте також:
Дешевий кросовер від Renault і ще кілька новинок — чекати залишилося недовго

Чеські  колеги з auto.cz вже прокотилися на автомобілі з 1,0-літровим двигуном. Машину похвалили за комфортне шасі, практичність, місткий багажник, гідне оснащення і зрослу якість оздоблення. Головним недоліком назвали відсутність універсального кузова Dacia Logan MCV, проте виробник вже готує наступника цієї популярної модифікації в іншому форматі.