X

Новий ЛуАЗ-969 2021 року: яким міг бути сучасний український позашляховик

В сети показали несколько изображений автомобиля

Уявити, яким буде позашляховик ЛуАЗ 2021 року випуску, вирішив українець Роман Прядько. Незалежний дизайнер трохи пофантазував на тему зовнішності ЛуАЗ-969 з урахуванням дизайну оригінальної моделі.

Як вважає Роман, ЛуАЗ-969 мав би чудовий вигляд з великим капотом і круглими фарами, характерною радіаторною решіткою і дахом, матеріалом для якого послужив брезент.

Якщо детальніше придивитися до зображень автора, то виникає розуміння того, що він надихався моделями в стилістиці Jeep Wrangler, Suzuki Jimny і Mercedes G-class. Сам же Роман запевняє, що тут немає нічого дивного, оскільки всі вони – позашляховики ХХ століття.

Дизайнер вирішив показати крім зовнішності ще й інтер’єр позашляховика. Новий ЛуАЗ-969 отримав велику передню панель, округлі перемикачі і двоспицеве кермо в класичному стилі.

Нагадаємо, що ЛуАЗ-969 давно не випускають. Автомобіль зняли з виробництва в 2002 році. Конкретний проект Роман підготував трохи раніше, але сьогодні на нього знову звернули увагу в мережі. Це чергове нагадування про відродження знаменитого українського позашляховика, про який нам поки що залишається тільки мріяти.

Читайте також:
Электрический Ford Mustang Mach-E мог выглядеть совсем иначе: первый рендер