X

Новий Mercedes E-Class All Terrain буде плагін-гібридом

Официальная презентация универсала состоится летом

Влітку 2023 Mercedes-Benz виведе на ринок абсолютно нову лінійку E-Class. Раніше фотошпигуни вже встигли зняти представників сімейства у кількох конфігураціях, включаючи заряджений седан в тюнінгу. Нова серія фото, опублікована Carscoops, присвячена універсалу Mercedes E-Class All Terrain 2024 року.

Як і попередній All-Terrain, представлений у 2016 році, модель 2024 року — звичайний універсал E-Class з «кросоверним» кузовним обважуванням та регульованою по висоті пневматичною підвіскою. На фото видно чорні пластикові розширювачі колісних арок та масивні накладки на дверні пороги. Також можна відзначити збільшені у порівнянні зі стандартною моделлю дорожній просвіт. Яким він буде, інформації немає. У попередника відстань між днищем автомобіля та дорожнім покриттям складала 156 мм.

Mercedes E-Class All Terrain 2024 буде стандартно оснащений системою повного приводу 4Matic.

На знімках видно, що у прототипу висувні дверні ручки, світлодіодні ліхтарі та паливні лючки з обох боків кузова. Це свідчить, що новий Mercedes E-Class All Terrain буде плагін-гібридом. У актуального All Terrain такої версії немає. Нинішній універсал укомплектується 3,0-літровим рядним шестициліндровим двигуном із турбонаддувом потужністю 367 к.с. або 3,0-літровим «дизелем» потужністю 340 к.с.

Імовірно, прототип оснащений плагін-гібридною силовою установкою від нового Mercedes C300e. У останнього вона побудована навколо 2,0-літрового двигуна та розвиває 312 к.с. Не виключено, що All Terrain отримає гібридну установку на основі шестициліндрового двигуна від S580e, потужність якої сягає 510 к.с.

Читайте також:
Електричний тягач Mercedes-Benz eActros випробували на маршруті завдовжки 3000 км