X

Новий Mitsubishi Outlander розсекречений повністю (ну, майже)

Свежую порцию фотографий и видео опубликовали в Twitter

Прем’єра довгоочікуваної новинки — кросовера Mitsubishi Outlander – вже не за горами. Вона відбудеться за кілька тижнів. Завдяки шпигунським фото ми бачили практично все, крім салону й оптики. А нині в мережі з’явилася свіжа порція фото- та відеоматеріалів. На них кросовер відображений у всій красі, і роздивитися те, що раніше було приховано, – не проблема.

Свіжими матеріалами поділився користувач Twitter, що приховується під ніком Nahan. Новий Міцубісі Аутлендер 2022 вдалося відобразити в Японії. Автомобіль все ще прикритий камуфляжною плівкою, зате вся оптика на виду. А от із салоном складніше — яким він буде, ми, найімовірніше, дізнаємося вже під час прем’єри.

За попередньою інформацією, в інтер’єрі будуть помітні “нотки” концепту Engelberg Tourer, на основі якого і побудовано новий кросовер. У салоні Mitsubishi Outlander очікується цифрова приладова панель і доволі великий екран мультимедіа.

В основі наступного Outlander лежить платформа CMF-C/D. У моторній гамі очікується поява 2,5-літрового 184-сильного мотора (для американської версії). Інформації про гібридну силову установку немає. Зате відомо, що кросовер буде повнопривідним.

Прем’єра Mitsubishi Outlander 2022 модельного року запланована на 16 лютого. Першими оцінити новинку зможуть автолюбителі зі США та Канади.

Читайте також:
Китайський суперник Mitsubishi Outlander від BYD здивував дизайном