X

Новий Nissan Armada отримає двигун V6 з подвійним турбонаддувом на 424 «конячки»

Внешне внедорожник следующей генерации будет «похож на Range Rover»

Nissan Armada готується до зміни покоління. Про це стало відомо завдяки витоку зі щорічної конференції дилерів Nissan у Лас-Вегасі. Зі слів одного з дилерів, Armada нової, третьої генерації виглядає більшим, міцнішим за попередника та «схожий на Range Rover».

Позашляховику оновили фари й задні ліхтарі та повністю переглянули інтер’єр. Як стверджується, новий Armada запропонує клієнтам покращені оздоблювальні матеріали, великі екрани й сучасні системи безпеки та допомоги при керуванні автомобілем.

У новому поколінні позашляховик буде оснащений двигуном Twin-Turbo V6 потужністю 424 к.с. та 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Для порівняння, у нинішньої моделі «під капотом» безнаддувний V8 робочим об’ємом 5,6 літра та потужністю 400 к.с. Агрегат пов’язаний із системою повного приводу через 7-ступінчастий «автомат».

Інформації про максимальний крутний момент нової «шістки», немає. Але за рахунок втрати двох циліндрів та турбонаддуву він повинен бути значно більшим за 560 Нм нинішнього V8.

Читайте також:
Двигун Nissan Altima пробив стіну другого поверху будинку (відео)

Докладніша інформація про Nissan Armada третього покоління з’явиться під час офіційної прем’єри. За попередніми даними, її заплановано на кінець 2023 року.