X

Новий Nissan Juke 2020 показав своє обличчя (фото)

Новый компактный кроссовер — это всегда небольшое, но знаменательное событие. Но сегодня речь о законодателе класса — Nissan Juke

Другий тизер Nissan Juke 2020! Перший ми з вами бачили, але виявилося замало. Японський автовиробник все прекрасно розуміє і готовий підтримувати наш інтерес. Тому кампанія з підігріву інтересу триває.

Минулого разу нам показали тільки лівий блок передньої світлотехніки. Тепер — все обличчя. Звісно, зображення затемнене, однак ми багато чого можемо розгледіти. Наприклад, ефектні фари з вузькими секціями денних ходових вогнів і широку фальшрадіаторну решітку.

Вже можна відзначити, що новий Ніссан Джук 2020 має атлетичніший за попередника вигляд. Більш агресивний дизайн сподобається новій аудиторії. Водночас, схоже, новий кросовер вийшов менш специфічним.

Зрозуміло, завдяки цьому вдасться охопити більше коло покупців. Але свого часу нетривіальний дизайн зробив Nissan Juke найвідомішим кросовером у світі. Але ми не сумніваємося, що новинка теж буде оригінальною.

Ніяких натяків на інтер’єр поки що не було. Це залишається головною загадкою, але всередині ми очікуємо появи цифрового щитка приладів. А з технічною частиною все простіше. Новинка розділить платформу з Renault Captur 2020, як і двигуни. Йдеться про бензинові 1.0 (100 к.с.), 1.3 (130 к.с. і 155 к.с.) і дизельний 1.5 (95 к. с. і 115 к. с.). Пізніше, ймовірно, з’явиться і гібридна модифікація, аналогічна Captur. Кросовер Renault зможе проїжджати на електротязі до 45 км.

Читайте також:
Пікап Nissan Navara став електромобілем за $19 000

Офіційно Ніссан Джук 2020 розсекретять 3 вересня.