X

Новий Nissan Murano помічено на тестах (фото)

Кроссовер получит пересмотренный кузов и новый четырехцилиндровый турбомотор

Nissan готує оновлення для свого не дуже популярного кросовера Murano. Представлене на ринку третє покоління моделі вийшло ще 2014 року і вже давно відстало від часу. Презентація оновленого Murano очікується наприкінці цього року.

Прототип кросовера помітили під час дорожніх тестів у Мічигані, США. Обтічний кузов Murano з вираженою плечовою лінією щільно обклеєний камуфляжем. Але це не заважає помітити схожість з Nissan Ariya, що дебютував у 2022 році, та оновленим Kicks.

Місце колишньої решітки V-Motion зайняла нова з горизонтальними ламелями. Передня оптика з вертикальними секціями нагадується оновлений Kicks, а тонка смуга світлодіодів відсилає до Ariya. Широкий нижній повітрозабірник у передньому бампері перенесений із актуальної моделі. На дверях — нові бічні дзеркала. Лобове скло плавно перетікає в похилий дах із панорамним люком.

Табличка номерного знака на кормі перемістилася із багажних дверей на бампер. Також з нового — більш тонкі ліхтарі та низькорозташовані відбивачі.

У салоні видно широкий дисплей, який об’єднав цифрову панель приладів та «мультимедійку». Очікується, що остання з довгоочікуваною вбудованою підтримкою Google. Вентиляційні отвори оформлені у стилі Ariya. Також на фото видно велику рукоятку регулювання гучності, екран клімат-контролю та контрастний рядок на центральній консолі.

За попередньою інформацією, оновлений Murano базується на модернізованій версії платформи D, яку використовує актуальна модель. Також вона лежить в основі Pathfinder та Infiniti QX60.

Очікується, що нинішній 3,5-літровий мотор V6 (264 к.с., 325 Нм) замінить чотирициліндровий двигун з турбонаддувом. Місце безступінчастої трансмісії займе традиційна 9-ступінчаста автоматична коробка передач.

Більше подробиць про Nissan Murano 2025 року з’явиться ближче до офіційної прем’єри.

Читайте також:
Nissan випустив парфуми із запахом шин