X

Новий Nissan Qashqai 2019: один бензиновий двигун і 7-ступінчастий робот

Слишком хорошего автомобиля не существует, это мы уже усвоили. Но всегда можно сделать лучшее предложение! Встречаем Ниссан Кашкай 2019

Популярний кросовер Ніссан Кашкай, який – у лідерах продажу у своєму класі, отримав помітне технічне оновлення. У моторній лінійці тепер залишився лише один бензиновий турбодвигун об’ємом 1,3 л, який розроблявся спільно з Mercedes-Benz.

Новий мотор Ніссан Кашкай 2019 буде запропоновано у двох варіантах: на 140 к.с. (240 Нм) і 160 к.с. (260 Нм моменту сили). У першому випадку встановлюється тільки шестиступінчаста механічна КПП, а в більш потужній специфікації можлива 7-ступінчаста роботизована коробка з двома зчепленнями. У такій зв’язці момент сили зростає до 270 Нм.

У той час як з бензиновим двигуном оновлений Nissan Qashqai 2019 доступний тільки в передньопривідному виконанні, повний привід доступний у поєднанні з 1,6-літровим турбодизелем на 130 к.с. і МКПП.

З інших помітних оновлень – мультимедійна система NissanConnect, яка тепер здатна розпізнавати мову, а завдяки спеціальному додатку для мобільних пристроїв з’явилася можливість заздалегідь спланувати майбутній маршрут, який буде синхронізований з навігаційною системою. Ще одна корисна функція програми – пошук автомобіля на парковці. На європейський ринок оновлений кросовер вийде до кінця поточного року.

Читайте також:
Что получится, если из Nissan Juke сделать настоящий внедорожник? (фото)