X

Новий Nissan X-Trail 2021: дизайн у стилі Juke і турбодвигун Infiniti

Nissan X-Trail нового поколения радикально изменится внешне

Nissan готує нове покоління кросовера X-Trail. Прем’єра моделі, найімовірніше, відбудеться наприкінці 2020 року, а поки що автомобіль проходить випробування, повідомляє Carscoops.

На тестах новий Nissan X-Trail серйозно закамуфльований, хоча можна розгледіти фірмову V-подібну решітку радіатора і дворівневу діодну оптику в стилі нового Juke. Дизайн кросовера стане більш м’язистим.

Шпигунські фото салону дають нам більше інформації. З них видно, що у Nissan X-Trail 2021 з’явиться віртуальна приладова панель, а тачскрін мультимедіа збільшиться в розмірах. Також привертає до себе увагу мініатюрний джойстик варіатора.

Очікується, що базове оснащення поповнять системи автоматичного гальмування, контролю розмітки і «сліпих» зон, розпізнавання дорожніх знаків. Серед опцій з’являться Wi-Fi, проекційний дисплей і система напівавтономного водіння ProPilot.

Найімовірніше, кросовер збереже 2,5-літрову атмосферну четвірку, а також отримає дволітровий турбодвигун зі змінним ступенем стиснення від Infiniti QX50.

Читайте також:
Nissan представив нову альтернативу Mitsubishi Outlander

Запланований і плагін-гібрид Nissan X-Trail, здатний проїхати 70 км на електротязі. Силову установку запозичать у нового Mitsubishi Outlander, який ділитиме платформу з X-Trail.