X

Новий Opel Insignia 2024 показали на перших зображеннях

Немецкий производитель работает над следующим поколением седана с французскими технологиями

Незважаючи на те, що попит на седани і універсали щороку стає меншим, Opel не має наміру відмовлятися від них. Навпаки, компанія готується вивести на ринок нове покоління моделі Insignia. Це буде вже третя генерація седана, яку планують представити в 2024 році.

Поки що німецький виробник не розкрив жодних подробиць про новий Опель Інсігнія, що і дало можливість дизайнерам пофантазувати над зовнішністю моделі. Свій варіант представило видання motor.es. Очікується, що автомобіль збереже характерну елегантність, яку доповнять спортивними нотками. При цьому Insignia 2024 стане більшим за габаритами, оскільки переїде на модернізовану модульну платформу EMP2.

Седану обіцяна похиліша лінія даху і повністю переглянута передня частина кузова, яка відповідає нинішньому стилю марки Vizor. Зокрема, решітка утворює єдине ціле зі стрілоподібними світлодіодними фарами. До того ж, нижній повітрозабірник отримав сітчастий малюнок, а бічні повітроводи на представленому рендері стали вужчими.

Читайте також:
Новий вен Opel Combo-e: безкомпромісна електрична мобільність

За попередніми даними, в моторну лінійку увійдуть як бензинові, так і дизельні мотори. Також очікується поява гібридного варіанту на основі 1,5-літрового чотирициліндрового двигуна. Усі агрегати будуть порівнянні з восьмиступінчастим “автоматом” і системою переднього або повного приводу, який, найімовірніше, буде організований в складі гібрида. Найближчі родичі по концерну — Peugeot 508 і новий Citroen C5.