X

Новий Opel Mokka 2021 здивував технологічним салоном

Производитель показал, как будет выглядеть салон кроссовера Opel Mokka следующего поколения

Opel опублікував поки що єдиний дизайн-скетч нового Mokka, який дає повне уявлення того, який вигляд матиме салон майбутньої новинки. Вже відомо, що Mokka дістанеться інноваційна приладова панель із двох візуально об’єднаних дисплеїв, що отримала назву Pure Panel.

Сам виробник називає її нічим іншим, як “високотехнологічним кокпітом”, повністю позбавленим фізичних кнопок. На дисплеї виводиться тільки необхідна водієві інформація без будь-яких дратівливих і відволікаючих візуальних ефектів.

Наступне покоління кросовера побудують навколо модульної платформи CMP. Нове шасі дісталося кросоверу від PSA Group, в яку Opel увійшов кілька років тому. Завдяки новій платформі автомобіль став легшим за попередника на 120 кг при тій самій колісній базі.

Читайте також:
Нова «зірка міста» вже в Україні: зустрічайте шосте покоління легендарної Opel Corsa

Моторну лінійку новий кросовер Опель Мокка розділить із Peugeot 2008. Новинка отримає 1.2-літровий наддувний бензиновий мотор у декількох варіантах форсування — 100, 130 і 155 “коней”. Також у лінійку включено дизельний 1.5-літровий мотор, що видає 100 і 130 к.с. Крім того, у компактного кросовера буде і електрична версія. Імовірно, силову установку електричний Mokka запозичить у “зеленого” Corsa.

Читайте також:
Украинец установил ламбо-двери на старый Opel Combo (фото)