X

Новий Peugeot 408 — чотиридверний кузов і скромний салон

Официальная премьера седана нового поколения ожидается в ближайшие недели

Китайське видання Autohome опублікувало шпигунські фото седана Peugeot 408 нового покоління для місцевого ринку. Зовні новий “китайський чотириста восьмий” практично повністю повторює глобальну версію Peugeot 308. У нього така ж безрамкова радіаторна решітка з новим логотипом і передня оптика з “ікластими” денними ходовими вогнями.

На жаль, єдине фото не дає змоги роздивитися новий седан з усіх боків. Технічної інформації про новинку немає. За попередніми даними, в основі моделі лежить передньоприводна модульна архітектура EMP2.

Куди скромніше, ніж у європейського “триста восьмого” оформлений і салон. На передній панелі — звичайний прямокутний тачскрін. Тоді як “європеєць” має сенсорний трапецієподібний дисплей з “рояльними” клавішами. Простіше оформлений і центральний тунель, хоча традиційний фіксований селектор перемикання коробки передач зберігся. Також “китайський” Peugeot 408 отримав фірмову приладову панель і двоспицеве кермове колесо, як і інші представники сімейства.

Читайте також:
Бренди PEUGEOT, CITROEN та OPEL продовжують дбати про справність автомобілів критично важливих структур

Більше інформації про “китайський” седан Peugeot 408 стане відомо в найближчі тижні. За інсайдерською інформацією, за межами Китаю він не з’явиться. Для європейського ринку на базі Peugeot 308 побудують купеподібний кросовер.