X

Новий преміальний гібрид DS 4 готується до дебюту — є перше фото

Новинка обещает обзавестись современными технологиями и гибридной силовой установкой, а в последствии превратится в электрокар

Преміальний бренд компанії Citroen уже завтра, 3 лютого, представить нове покоління преміальної п’ятидверки DS 4. Після двох років мовчання модель повертається на ринок, щоб стати лідером сегменту C-Premium. Виробник покладає на автомобіль великі сподівання, оскільки він отримав винятковий дизайн, передові технології і відрізняється підвищеним рівнем комфорту.

Відомо, що хетчбек змінить платформу і базуватиметься на модернізованій архітектурі EMP2, яка дає змогу використовувати різні типи силових установок – від ДВЗ до електро. Також вона дає можливість реалізувати абсолютно нове співвідношення кузова і коліс, завдяки якому вийшов оригінальний силует, де спортивність поєднується з чудовою аеродинамікою. Крім того, для зниження ваги в конструкції авто використано велику кількість композитних матеріалів.

Не оминули новий DS 4 і інші інновації компанії, які виражаються в підвісці з електроннокерованими амортизаторами, матричній оптиці, новітній мультимедійній системі, проекційному екрані з ефектом доповненої реальності, системі нічного бачення і автопілоті другого рівня. Також новинка отримала максимальний пакет систем допомоги водієві та асистентів безпеки.

Читайте також:
DS 3 Crossback - претендент в акции “Автомобиль года в Украине 2021” (видео)

За даними виробника, спершу на ринок вийде гібридна версія моделі DS 4 E-Tense. До складу силової установки входить 4-циліндровий турбодвигун потужністю 180 к.с., який поєднується з електромотором на 110 к.с. і коробкою передач EAT8. Сумарна віддача становить 225 к.с. на електриці хетчбек зможе проїхати до 50 км. За першими тизерами помітно, що новий DS 4 кардинально відрізнятимться від попередника і зовні вийде більш агресивним.