X

Новий Renault Duster показали на перших зображеннях — отримає практичний кузов

Автомобиль сменит поколение уже в следующем году

За деякими даними, прототипи нового Renault Duster Oroch (модель другого покоління) будуть готові вже до кінця 2021 року. Інформації про те, якою буде новинка, поки що немає. Дизайнер Клебер Сільва вирішив трохи поекспериментувати і показав своє бачення новинки.

Колишній пікап Рено Дастер базується на вузлах і агрегатах бюджетного кросовера першої генерації. Відповідно, скоро ми побачимо “вантажівку”, в основі якого використана актуальна модель. Водночас деякі рішення пікап запозичить у концепту семимісного кросовера Dacia Bigster. У компанії розраховують, що нова зовнішність дасть можливість залучити більше клієнтів.

Duster Oroch, який зараз виробляють у Бразилії, в 2020 році мав дістатися і до Південної Африки, але експансію моделі відклали. Те, що автомобіль з’явиться на африканському ринку — вже факт. Там запропонують одразу друге покоління, яке почнуть продавати в 2022 році.

Імовірно, наступне покоління доступного пікапа, відомого під внутрішньозаводським індексом U79 PH2, укомплектують кількома варіантами двигунів об’ємом 1,6 і 1,3 літра, потужність яких становитиме від 110 до 150 к.с.

Читайте також:
Кроссовер Renault Logan 2022 впервые поймали на тестах (фото)