X

Нові Seat Ibiza і Arona показали до офіційної прем’єри

Дебютный показ обеих новинок запланирован на 15 апреля 2021 года

Компанія Seat опублікувала перші тизери оновлених моделей Ibiza і Arona, офіційна прем’єра яких відбудеться 15 квітня. Судячи із зображень, планове оновлення принесе хетчбеку і кросоверу перемальовані передні частини, оформлені в стилістиці нових моделей іспанської марки, – таких як Seat Leon.

Також автомобілям обіцяна “революція в інтер’єрі”. Імовірно, під цим мається на увазі нова інформаційно-розважальна система з великим сенсорним екраном і цифрова приладова панель.

Оновленому Arona дістався більш “кросоверний” передній бампер і пара круглих ліхтарів, розташованих нижче головної оптики. Таке компонування нагадує кросовер Skoda Yeti.

Також у списку оновлень — нова стилістика відображення назв моделей. Ibiza і Arona тепер “написані” рукописним шрифтом. До цього такий прийом було застосовано на моделях Leon і Ateca.

Seat Ibiza — бестселер марки. За п’ять поколінь компанія продала близько 6 мільйонів автомобілів цієї моделі. Seat Arona в 2020 році став другою найбільш продаваною моделлю виробника.

Читайте також:
Seat готовит несколько электрокаров – первый почти готов