X

Новий седан Kia K5 змусили виконати ефектний стрибок із розворотом (відео)

Новый седан Kia, сменивший на посту Optima, похвастался прыжком между двумя рампами

Роликом з 360-градусним стрибком седана поділився сам виробник. На ньому модель Kia K5, яка замінила Kia Optima, стрибає з трампліну, виконуючи неймовірний трюк у повітрі. Після чого автомобіль успішно приземляється і продовжує їхати.

Про те, хто був за кермом седана, в Kia не повідомляють. При цьому наголошується, що для трюку було використано суттєво доопрацьовану версію K5 в комплектації GT з гоночними сидіннями і каркасом безпеки в салоні. Під капотом у такого седана Кіа 2,5-літровий бензиновий двигун потужністю 290 к.с., пов’язаний з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Відзначимо, що ролик – не випадковість. Він був знятий спеціально для демонстрації на 72-й церемонії вручення Еммі. K5 був показаний “під час найяскравіших і незабутніх моментів телетрансляції”.

“Партнерство з 72-ю премією Emmy Awards ставить абсолютно новий K5 у центр уваги під час однієї з найпопулярніших телевізійних подій року в прямому ефірі”, — сказав директор з маркетингу американського підрозділу Kia Рассел Вейджер.

Читайте також:
В Kia рассказали о семерке новых электромобилей и показали фото