X

Новий седан Renault Megane 2021: фото і характеристики

Рестайлинговый Renault Megane 2021 получил более стильную внешность и ряд новых технологий

Сімейство Renault Megane компанія оновила навесні цього року. Без належної уваги в лінійці тоді залишився тільки седан Рено Меган. Через півроку виробник все ж провів відповідне оновлення і до цієї модифікації моделі.

Седан Renault Megane обзавівся модернізованою решіткою радіатора з хромованими елементами, переробленими переднім і заднім бамперами, повністю світлодіодними фарами і задніми ліхтарями з новою графікою, іншими патрубками вихлопної системи і підсвічуванням дверних ручок.

Їздить авто на 16 і 18-дюймових колісних дисках. У салоні седана з’явилася цифрова приладова панель з 10,2-дюймовим екраном, мультимедійна система Рено з 9,3-дюймовим вертикальним дисплеєм, голосовим керуванням, підтримкою Android Авто і CarPlay від компанії Apple.

Також в оснащення увійшло нове багатофункціональне кермове колесо, безрамне електрохромне дзеркало заднього виду і водійське крісло з електричним регулюванням. Поряд зі стилістичними оновленнями збільшилася кількість режимів водіння. Залежно від двигуна, доступні чотири режими: Eco, Comfort, Sport і MySense. Крім того, новий седан Рено отримав безліч систем допомоги водієві, зокрема адаптивний круїз-контроль із функцією Stop & Go і активну систему екстреного гальмування з виявленням пішоходів.

Читайте також:
Renault Megane 2021 полностью рассекречен: кроссовер и только электрический привод

Моторна гамма поповнилася новими агрегатами. Тепер вона охоплює 1,0-літровий трициліндровий бензиновий двигун TCe потужністю 115 к.с., 1,3-літрову версію TCe з віддачею в 140 к. с. і 1,5-літровий дизельний Blue dCi потужністю 115 к.с. Двигуни поєднуються з шестиступінчастою МКПП або семиступінчастою коробкою з подвійним зчепленням. Також можлива поява гібридної силової установки E-Tech. У продаж оновлений Renault Megane надійде на початку 2021 року.