X

Новий Skoda Kodiaq — перші офіційні зображення

Кроссовер представят 13 апреля 2021 года

Середньорозмірний кросовер Skoda Kodiaq вийшов на ринок у 2017 році. Модель отримала сучасний дизайн, стильний екстер’єр і багате оснащення, тому не дивно, що попит на неї був доволі високим. Настав час деяких змін – виробник підготував оновлену версію в середині життєвого циклу моделі.

Офіційна прем’єра рестайлінгового кросовера Шкода Кодіак відбудеться 13 квітня. Поки ж чеська компанія опублікувала кілька офіційних зображень. Судячи з них, новий Kodiaq 2022 модельного року отримає модернізовану шестикутну решітку радіатора, перероблені фари, інший бампер з масивним повітрозабірником і L-подібними елементами.

На оптиці виробник зробив додатковий акцент, показавши її на окремих скетчах. Так, передні фари матимуть два світлодіодних модулі, розташованих один над одним. Тобто, спадкоємність дизайну порівняно з попередником очевидна, але блоки світлотехніки трохи змінили свою форму. Задні ж ліхтарі змінилися серйозніше і мають дуже ефектний вигляд.

Читайте також:
Skoda открыла свой самый большой шоурум в мире

Утім, це не перший погляд на новинку. Автомобіль неодноразово ловили на тестах, а також демонстрували на сторонніх рендерних зображеннях. Єдине, що досі тримають у таємниці, – інтер’єр Skoda Kodiaq 2022. Не залишилася без уваги і моторна лінійка, яку мають намір поповнити гібридною версією на основі 2,0-літрового TDI.