X

Новий суперник Toyota Camry від Hyundai здивував дизайном

Автомобиль получит несколько версий, включая полностью электрическую

Hyundai Grandeur вийшов на ринок у 1986 році і за цей час змінив шість поколінь, останнє з яких випускається з 2016-го. Актуальний автомобіль повністю відповідає поточним тенденціям в сегменті і популярний на місцевому ринку. Але корейська компанія вирішила змінити дизайн моделі, і в наступній генерації їй повернуть риси прабатька.

Закамуфльований тестовий прототип помітив Youtube-блогер WoopaTV на парковці в одному з міст Кореї. Він відзначив наявність додаткових віконних секцій у задніх стійках, як у моделі першого покоління, великих вертикальних фар, масивної радіаторної решітки і вузьких задніх ліхтарів. Також видно світлодіодні ДХВ і камери на кормі.

За його словами, седан здається дещо довшим за попередника, хоча стверджувати це поки що зарано, адже точних габаритів ще немає. Попередня генерація досягала в довжину 4990 мм при колісній базі 2885 мм. У салон блогер не заглядав. Він лише висловив припущення, що в оснащення увійде кілька великих екранів, як у всіх актуальних моделей марки.

Силова установка також поки що не підтверджена. Імовірно, седан отримає гібридну і повністю електричну версії. Хоча є ймовірність, що Hyundai збереже і поточну моторну гамму. Йдеться про 2,5-літровий бензиновий GDI потужністю 198 к.с., 3,3-літровий шестициліндровий двигун на 290 к. с. і V6 об’ємом 3 літри з віддачею 235 к. с. Презентувати новинку планують наприкінці 2022 або початку 2023 року.

Читайте також:
Hyundai і Kia показали свої нові великі позашляховики