X

Новий Suzuki Swift 2017 – перші офіційні фото

Хетчбэк Suzuki Swift нового поколения стал компактнее и экономичнее.

Новий Suzuki Swift 2017 офіційно представлено. Хетчбек зберігає знайомий дизайн, хоча його передня частина має елегантніший вигляд. Представлена тільки п’ятидверна версія, а тридверна поки що під питанням. Вперше доступна версія RS з аеродинамічним обвісом і великим спойлером на даху.

Автомобіль компактніший за попередника – 3840 мм в довжину, 1695 мм в ширину і 1500 мм у висоту. При цьому його колісна база збільшена до 2540 мм Базовий Suzuki Swift важить лише 880 кгг.

У салоні прилади розміщені в окремих колодязях, а невеличке кермо виконане плоским знизу. Вперше з’явилася мультимедійна система з сенсорним екраном, що підтримує Apple CarPlay і Android Auto. Серед інших опцій – світлодіодні фари, камера заднього виду і система утримання в смузі руху.

На вибір запропоновано два бензинових двигуни. Атмосферна 1,2-літрова четвірка розвиває 67 к.с. і має крутильний момент у 118 Нм. Її може бути доповнено електромотором на 3 к.с. і системою рекуперації гальмівної енергії.

Турбомотор Boosterjet об’ємом 1,0 л розвиває 102 к.с., а його максимальний крутильний момент – 150 Нм. В майбутньому можлива поява Suzuki Swift Sport із 1,4-літровим 140-сильним турбодвигуном.

Suzuki Swift 2017 доступний з 5-ступінчастою МКПП або варіатором. 1,2-літрова версія може бути повнопривідною.

В Японії новий Сузукі Свіфт вже доступний для замовлення. Ціна Suzuki Swift становить від 1,3 млн ієн ($12 100). Європейська прем’єра моделі відбудеться на автошоу в Женеві.