X

Новий Toyota Land Cruiser 300 вперше показався на фото без камуфляжу

Флагман марки сменит поколение через 13 лет после выхода на рынок Land Cruiser 200

Toyota готується представити нове покоління легендарного позашляховика Land Cruiser. До дебюту автомобіля лишилося трохи більше місяця —прем’єра запланована на квітень. Модель вже неодноразово потрапляла в поле зору фотошпигунів, але тільки в камуфляжі. Тепер же їм вдалося зробити знімки “голого” кузова й шасі позашляховика Тойота безпосередньо на заводі виробника в Японії.

З огляду на опубліковані фото, флагман марки отримає розширені задні крила, висхідну лінію скління і масивніший капот із рівними краями. Також сфотографували вже укомплектовані дверні карти. Загальний стиль цих елементів залишився колишнім, але виробник відмовився від наскрізного поручня і замінив його на підлокітник з невеликою виїмкою.

Також було зроблено фото шасі з встановленим на ньому двигуном. Цей знімок підтвердив той факт, що машина збереже лонжеронну раму. Адже раніше ходили чутки про те, що компанія планує відмовитися від неї на користь несного кузова. Від 4,6-літрового бензинового двигуна V8 і 4,5-літрового дизеля виробник відмовиться, оскільки вписати їх в жорсткі норми викидів СО2 складно. На зміну першому прийде гібридна установка на базі 299-сильного 3,5-літрового мотора. Також  запропонують варіанти з 3,5-літровим бензиновим V6 на 415 к.с. і 3,3-літровим турбодизелем. Прем’єра Тойота Ленд Крузер 300 наближається, а отже, найближчим часом варто очікувати чергових витоків інформації.

Читайте також:
Більше за RAV4: яким буде новий кросовер Toyota