X

Новий Toyota Land Hopper виявився триколісним електровелосипедом

Инновационное транспортное средство «последней мили» легко помещается в багажнике автомобиля

Toyota опублікувала зображення ще одного дебютанта майбутнього Japan Mobility Show 2023 у Токіо. Ним виявився триколісний електровелосипед Land Hopper, який позиціонується компанією як транспорт «останньої милі».

Завдяки складаній конструкції він легко розміщується в багажнику автомобіля. Їздити на Land Hopper можна без прав водія після досягнення 16-річного віку. Але особливо актуальна поява такого транспортного засобу для літніх японців. У Японії люди старшого віку часто відмовляються від водійських прав через фізичний стан. Для них Land Hopper може стати альтернативою автомобілю.

Компактні розміри та низьке сидіння полегшують посадку та висадку. Габарити велосипеда — 1355 х 600 х 930 мм. Розмір колісної бази — 1020 мм. Застосоване в конструкції Land Hopper «механічне з’єднання ланцюгів та пружин» незалежно регулює підйом та опускання лівого й правого передніх коліс. Як стверджують у Toyota, це забезпечує «цілком інший рівень відчуттів від водіння» у порівнянні з традиційними мотоциклами та велосипедами.

Читайте також:
Toyota викотила новий електричний Land Cruiser

Інформації про силові агрегати, терміни появи на ринку та вартість Toyota Land Hopper наразі немає. Очікується, що цими даними компанія поділиться під час офіційної презентації.