X

Новий універсал Mercedes C-class показали на живих фото

Новинка выглядит более спортивно и стильно, чем актуальное поколение модели

Новий Mercedes C-Class уже неодноразово потрапляв у поле зору фотошпигунів. Тепер на дорожні випробування відправили універсал, на фото в русі він здався вперше. Причому в об’єктив мисливців за автомобільними новинками потрапив не просто практичний представник сімейства, а його «заряджена» версія від підрозділу AMG.

Новинка, як їй і годиться, покрита щільним камуфляжем, але він не завадив роздивитися ключові елементи універсала. Автомобіль отримав фірмову решітку радіатора Panamericana з вертикальними ламелями, спортивний передній бампер, розширені колісні арки й бічні спідниці, вентильовані гальмівні диски AMG і вихлопну систему з чотирма здвоєними патрубками, між якими встановлено величезний дифузор.

З огляду на те, що патрубки вихлопної системи круглі, а не квадратні, перед нами не топова версія моделі від AMG. Найімовірніше, це «підігріта» модифікація C43, яка змінить індекс на C53. Імовірно, під капотом нового універсала Мерседес розташувався 2,0-літровий чотирициліндровий турбодвигун потужністю 421 к.с. і 500 Нм крутильного моменту. Це на 30 к.с. більше, ніж видає нинішня версія моделі, оснащена турбо V6.

Читайте також:
Mercedes випадково розсекретив новий C-class до прем'єри

Про дату дебюту офіційної інформації поки що немає. Якщо відштовхуватися від того, що стандартний C-Class буде представлений на початку наступного року, то варіанти AMG слід чекати до кінця 2021-го.