X

Новий позашляховик Ford попався на дорозі в компанії екстремальної моделі

Замаскированный пикап заметили во время дорожных испытаний

Ford готує одразу кілька нових пікапів — компактний Maverick, електричний F-150 Lightning і Ranger нового покоління. Кілька прототипів нового позашляховика Форд Рейнджер потрапили в об’єктиви шпигунських фотокамер на дорогах Мічигану, США. Знімки пікапів опублікувало видання Carscoops.

На одному з фото новинка показана разом з представленим в 2020 році Ranger Tremor, найбільш позашляховим з Рейнджерів. Зовні пікапи схожі, але замаскований автомобіль має довший і м’язистіший вигляд. При цьому прототип оснащений менш екстремальними шинами Goodyear Wrangler Territory 255/65 R18. Тоді як у Tremor гума General Grabber 265/70 R17.

На інших фото видно, що новий пікап Форд отримає іншу радіаторну решітку з горизонтальними ламелями, обрамлену вертикальними фарами і світлодіодними денними ходовими вогнями.

Очікується, що Ford Ranger 2023 модельного року використовуватиме модернізовану версію платформи T6, як і Ford Bronco. Не виключено, що і моторна гамма буде однією на двох. У цьому разі під капотом нового Ranger залежно від версії стоятиме 2,3-літровий чотирициліндровий двигун EcoBoost (274 К.С., 420 Нм) або 2,7-літровий EcoBoost V6 (314 к. с., 542 Нм). Офіційного підтвердження цієї інформації немає.

Подробиці про Ford Ranger нового покоління з’являться ближче до прем’єри, запланованої на початок 2022 року.

Читайте також:
Ford тестує систему інтелектуальних фар (відео)