X

Новий позашляховик Subaru готовий до прем’єри

От обычного Outback, который послужил основой для новинки, Wilderness будет отличаться рядом технических доработок

Японський виробник анонсував прем’єру особливої версії кросовера Outback, яку покажуть 30 березня. Вона отримала приставку Wilderness Edition в назві, що свідчить про її особливості. Іншими словами, в Subaru створили автомобіль, який легко впорається з будь-якою «глухоманню». Приблизно так можна перекласти “дику” назву новинки.

Згідно з інформацією Motor1, такі особливі версії отримають і інші моделі виробника. Тому Subaru Wilderness — це ціла лінійка автомобілів, підготовлених до суворого бездоріжжя.

Новий Subaru Outback Wilderness відрізнятиметься від стандартної версії автомобіля як зовні, так і технічно. Судячи з єдиного опублікованого виробником знімку, автомобіль отримає нові чіпкі покришки і модифікований захист кузова. Крім того, йому обіцяна допрацьована підвіска – судячи зі шпигунських знімків, кліренс значно збільшиться. Також варто відзначити особливі колісні диски. Напевно до машини запропонують широкий асортимент спеціальних аксесуарів.

 

Читайте також:
Найпотужніший Subaru: новий WRX вперше виїхав на дороги

За попередньою інформацією, кросовер Субару Аутбек в особливому виконанні збереже колишні двигуни. Покупці зможуть вибирати між 2,4-літровим турбомотором потужністю 264 к.с. і 2,5-літровим атмосферним чотирициліндровим двигуном, що видає 185 к.с. Обидва агрегати пов’язані з варіатором. Привід — повний.