X

Новий позашляховик Volkswagen показали офіційно

Премьера товарной версии пикапа Amarok запланирована на 2022 год

Перший ескіз позашляховика Volkswagen Amarok другого покоління виробник опублікував рік тому. Тоді зображений на ньому пікап складно було назвати готовим автомобілем. Ймовірніше, той малюнок приблизно демонстрував, чого варто очікувати від новинки. Зараз же німці опублікували більш детальний начерк. На ньому — максимально наближений до реальності автомобіль.

Стилістично перед нами все той же Фольксваген Амарок, що зберіг агресивну зовнішність і рельєфні колісні арки, але в деталях різниця є. Порівняно з торішнім ескізом пікап VW вже не має такий вигляд, немов перед нами готовий до продажу автомобіль.

Видна робота дизайнерів. Вони змінили решітку радіатора, бампери та інші елементи. Агресію зменшили, а колеса зробили менше. Звичайно, перед нами далеко не фінальний варіант, і говорити про зовнішність серійного пікапа поки рано, але загальне уявлення в цілому скласти можна.

І якщо із зовнішністю все більш-менш зрозуміло, то технічних подробиць немає. Відомо, що новинку побудують на тій самій платформі, що і Ford Ranger. Не виключено, що від “американця” новому VW Amarok дістануться і мотори.

Читайте також:
Volkswagen представил новую стратегию развития коммерческих автомобилей

Зазначимо, що актуальне покоління моделі на ринку доволі давно, з 2010 року. Пікап другої генерації планують випустити в 2022 році. Виробництво налагодять на новому заводі Ford в Південній Африці.