X

Новий Volkswagen Caddy буде гібридом

Официальная дата премьеры гибридного минивэна пока не объявлена

Видання Motor1 опублікувало фотографії нового Volkswagen Caddy із випробувань у Іспанії. На них мінівен повністю позбавлений камуфляжу, що дозволяє помітити зарядний лючок над переднім колесом. Це свідчить про те, що на фото гібридна версія моделі.

Раніше передбачалося, що новий Volkswagen Caddy використатиме гібридну силову установку Golf актуального покоління. Якщо це підтвердиться, мінівен укомплектують чотирициліндровим бензиновим 1.4 TSI, доповненим електродвигуном. Сукупна потужність агрегатів — 245 к.с.

За деякими даними, також Volkswagen готує версію з чотирициліндровим бензиновим TSI робочим об’ємом 1,5 літра. Ємність тягової батареї не відома, але запас ходу на електротязі обіцяний на рівні 60 км.

Зовнішньо гібридний Volkswagen Caddy практично не відрізняється від актуальної моделі. Імовірно, найсуттєвішою зміною буде саме гібридна силова установка. Це дозволить мінівену відповідати вимогам «Євро-7», які почнуть діяти вже за два роки. Також для відповідності новому екостандарту оновлять Golf 2024 року.

Актуальний Volkswagen Caddy вийшов на ринок у 2020 році. У США він продається як Ford Tourneo Connect. Очікується, що німецька марка виведе гібридний Caddy на американський ринок, щоб збільшити популярність невеликих фургонів. Тим паче, що цю нішу нещодавно покинув Ram ProMaster City. Також Ford оголосив, що після 2023 року припинить імпорт Transit Connect. Тим часом Volkswagen готує свій новий повністю електричний ID. Buzz. Його запуск на ринок запланований на 2024 рік.

Читайте також:
Електричний мінівен Volkswagen ID. Buzz перевірили на маневреність (відео)