X

Новий Volkswagen Caddy не пройшов перевірку «лосиним тестом»

Причиной провала вэна стали всесезонные шины и автоматическая коробка передач

Журналісти km77, які регулярно влаштовують перевірки автомобілів «лосиним тестом», опублікували нове відео. Його героєм став Volkswagen Caddy нового покоління.

Сенс випробування полягає у різкій зміні смуги руху з подальшим поверненням у свою смугу, як при зустрічі з реальною твариною. Водночас усі конуси, що обмежують відведений для маневру коридор, мають залишитись на місці. Прохідною вважається швидкість 77 км/год.

Найкращою для Volkswagen Caddy стала швидкість 67 км/год, що занадто мало для сучасного автомобіля. На думку автожурналістів, показати себе краще йому завадили всесезонні шини, які виявилися неефективними за температури навколишнього середовища +36°C. Не виключено, що з відповідними сезону літніми шинами Caddy був би результативнішим.

Не найкраще поводився автомобіль й у слаломі. Інтенсивно прискорюватися йому завадили значні габарити та алгоритм автоматичної коробки передач. Водночас випробувачі відзначили чуйне кермове управління, стабільну задню вісь та цілком передбачувану поведінку. На окрему похвалу заслужила система стабілізації нового Volkswagen Caddy.

Читайте також:
Гірше попередників: оновлений Ford Fiesta провалив "лосиний тест"