X

Новий VW Tiguan 2021 має дивний вигляд на свіжих фото

Новый VW Tiguan 2021, который появится во второй половине текущего года, придет не один — в дополнение к модели готовится купеобразный кроссовер

Приміряти західний дизайн для китайських автомобілів — все ще звичайна річ. Зворотний порядок справ — явище доволі дивне. Але кросовер VW Tiguan в купеподібному кузові став набагато ближчим до автопрому Піднебесної, ніж можна було подумати.

Крім запланованого до літнього дебюту рестайлінгу Фольксваген Тігуан, німецький виробник готує і більш стильну його модифікацію з динамічним силуетом. Щось на кшталт VW T-Roc, тільки більший і трохи практичніший.

Автомобіль проходить дорожні випробування в закамуфльованому кузові, але на вигляд він точно повторює китайський кросовер Changan CS85 приблизно того ж розміру. І теж купеподібний.

Отже, в компанії уникли строкатих плівок і приховали дизайн нової моделі більш витонченим способом. Що ж, все вдалося. Адже Changan тут ми бачимо чітко, А Volkswagen — не дуже. Автори прототипу постаралися повторити фари китайського кроса, дизайн бампера і форму повітрозабірників.

Читайте також:
Китайський кросовер від дизайнера Rolls-Royce схожий на підробку

Через те, що передня частина купе-кросовера Tiguan відволікає на себе всю увагу, маскуванням інших частин кузова вирішили особливо не перейматися. У підсумку ми бачимо нічим не прикриті дверні панелі та стекла. Силует машини також вирішили не “псувати”, тому динамічний нахил даху в задній частині видно добре.

Узагалі Volkswagen останнім часом виявляє неймовірну креативність в підході до маскування своїх тестових прототипів. Різні моделі VW вже приміряли на себе дизайн Opel, Nissan і Dacia. Новий Тігуан у такому стильному кузові стане глобальною моделлю, але насамперед з’явиться на китайському ринку. Найімовірніше, до кінця 2020 року.

136