X

Оновлений Volkswagen Golf GTI помітили практично без камуфляжу

Официальная презентация хот-хэтча ожидается до конца года

Motor1 опублікував шпигунські зображення оновленого Volkswagen Golf GTI. На знімках хот-хетч здається повністю позбавленим камуфляжу, але деякі його елементи на кузові прототипу є. Фахівцям Volkswagen довелося вдатися до хитрощів, щоб зробити зміни непомітними. Для цього використовували шматки плівки кольору тих елементів, які вони прикривають.

Зокрема, у передній частині шматки чорного камуфляжу приховують від сторонніх очей квадартні вентиляційні отвори в бампері. Фактично, вони знаходяться трохи нижче, а потім піднімаються під кутом, як у нинішнього Golf R. Також у кутах очікуються Х-подібні світлодіодні ліхтарі.

Не виключено, що камуфляжна стрічка є й між решіткою радіатора та новими фарами, але на білому кузові прототипу її не видно. При цьому переглянуті фари головного світла вирішили не закривати. У нового хот-хетчу вони просто трохи менші, ніж у попередника. При цьому задні ліхтарі заклеєні червоними наліпками, які приховують нову начинку. Сама форма ліхтаря залишилася незмінною.

У салоні оновленого Golf GTI очікується модернізований центральний екран більшої діагоналі. У Volkswagen вже визнали проблеми із сенсорним керуванням у хетчбека восьмого покоління. Імовірно, цю проблему мають вирішити. Не виключено, що до салону нового хот-хетчу повернуться деякі аналогові прилади.

Читайте також:
Volkswagen ID. Buzz перетворили на автомобіль Скубі-Ду

Презентація оновленого Volkswagen Golf GTI очікується до кінця цього або на початку 2024 року.