X

Оновлену Skoda Octavia вперше показали на відео

Мировая премьера новинки состоится в феврале

Skoda Octavia актуального четвертого покоління готується до планового оновлення. Воно принесе нові інформаційно-розважальні опції та оновлену зовнішність. Офіційна презентація новинки відбудеться у лютому. Поки марка опублікувала короткий відео-тизер, в якому обновлена Octavia закрита покривалом. Єдине, що можна роздивитися, це підсвічений логотип марки на «носі», нові фари та «ікла»денних ходових вогнів, що пробиваються крізь них.

Судячи з опублікованих раніше шпигунських фото, у передній частині Octavia буде ще декілька незначних змін. Зокрема,перемальована решітка радіатора та новий вертикальний повітрозабірник у бампері. Деякі зміни очікуються й на кормі, але вони можуть виявитися ще незначнішими, ніж попереду.

Завдяки фотошпигунам відомо, що в салоні оновленої Skoda Octavia з’явиться новий інформаційно-розважальний екран. Як відомо, Volkswagen Group працює над тим, щоб зробити дисплеї уніфікованими для всіх своїх брендів та збільшити кількість аналогових кнопок. Octavia  може однією з перших отримати це рішення.

Деякі зміни очікуються й у моторній лінійці. Зокрема, 1,0-літровий трициліндровий турбомотор потужністю 116 к.с., запозичений у оновленого Skoda Kamiq. Також до лінійки увійдуть 1,5-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 150 к.с. та 2,0-літровий мотор невідомої потужності для RS-версії.

Не виключено, що під час прем’єри Skoda представить плагін-гібридну модифікацію Octavia. А в другій половині десятиліття на ринок вийде повністю електрична версія моделі. Відомо, що в її основу ляже вже знайома платформа MQB, а не електрична архітектура Volkswagen.

Читайте також:
Dacia готує стильного конкурента Skoda Octavia: перші подробиці