X

Оновлений Chevrolet Trailblazer виявився схожим на пікап S10

Автомобили разделили не только элементы экстерьера и салон, но и технику

Chevrolet Trailblazer актуального другого покоління представлений на ринку з 2012 року, але з випуском моделі нової генерації не поспішають. Навпаки, бразильський підрозділ компанії підготував чергове оновлення моделі.

Судячи з фото, передньою частиною кузова посвіжілий Trailblazer схожий на модернізований пікап Chevrolet S10, представлений на початку квітня. Від попередника він відрізняється іншими фарами, переднім бампером та решіткою радіатора. Також йому перемалювали капот та передні крила. На кормі, крім затемнених ліхтарів, все залишилося, як раніше.

Салон повністю скопійовано у пікапа, включаючи рульове колесо та передню панель зі здвоєним блоком дисплеїв. Він складається з нової 11-дюймової мультимедійної системи та цифрової панелі приладів діагоналлю 8 дюймів. Також йому дісталися нові передні крісла. У оздобленні салону використані якісніші матеріали. Плюс до цього заявлено покращену шумоізоляцію.

До списку стандартного обладнання включено бездротову зарядку для смартфона, датчик дощу, кнопку запуску двигуна, камеру заднього виду, передній та задній парктроніки. Системи активної безпеки представлені автоматичним екстреним гальмуванням, автоперемиканням дальнього світла на ближнє, стеженням за розміткою та попередженням про перехресний рух позаду.

Під капотом у оновленого Chevrolet Trailblazer модернізований турбодизель 2.8 Duramax, який також використовує пікап S10. Після доопрацювання віддача агрегату зросла на незначні 7 к.с. та 10 Нм крутного моменту. Наразі він генерує 207 к.с. та 510 Нм. Колишній шестиступінчастий «автомат» замінили восьмиступінчастим. Також йому переналаштували підвіску та рульове управління. Привід — повний.

За даними виробника, з місця до 100 км/год оновлений позашляховик прискорюється за 9,5 секунд. Його попередник робить це на 1 секунду довше.

Читайте також:
У суперкара Lamborghini Huracan Sterrato з'явилася «позашляхова» версія

«Живі» продажі оновленого Chevrolet Trailblazer стартують у травні. За деякими даними, на ринку новинку запропонують в єдиній топовій комплектації, яка наразі називається High Country (раніше Premier). У Бразилії її оцінили у 70 935 доларів.