X

Оновлений Kia Sorento виставили на загальний огляд (відео)

Кроссовер 2024 года появился в одном из торговых центров Южной Кореи

Офіційно Kia Sorento 2024 ще не дебютував, але на YouTube-каналі CarSceneKorea з’явилося відео, автор якого роздивився оновлений кросовер у всіх деталях. Декілька автомобілів різних кольорів виставили на загальний огляд в одному з торгових центрів Південної Кореї.

У героя ролика нове «обличчя» з вертикальними фарами та Т-подібними світлодіодними ходовими вогнями, які також виконують функцію «поворотників». Дещо зменшена решітка радіатора отримала новий сітчастий малюнок. Доповнюють оновлений образ нові глянсово-чорні колісні диски із хитромудрим малюнком.

У салоні — великий центральний сенсорний дисплей, заради якого довелося повністю переробити передню панель. Під ним — горизонтальні вентиляційні отвори замість колишніх вертикальних дефлекторів над центральною консоллю. Місце колишнього важеля перемикання передач зайняв поворотний диск. У їздової електроніки чотири режими роботи: Normal, Eco, Sport та Smart. На селекторі відображено чотири режими місцевості: «Авто», «Сніг», «Бруд» та «Пісок». Сидіння у кросовера з функцією масажу. Камери кругового огляду керуються через сенсорний екран.

Також автор відео заглянув під капот, але подробиці про всі технічні оновлення озвучать лише під час офіційного дебюту. Його дата наразі не оголошена.

На дорогах Південної Кореї оновлений Kia Sorento з’явиться до кінця цього року. У Північній Америці на новинку очікують не раніше літа 2024 року.

Читайте також:
Новий електричний пікап Kia дебютує у 2025 році