X

Оновлений кросовер Citroen C5 показали на живих фото

Презентовать новинку намерены до конца 2021 года

Компактний кросовер Citroen C5 Aircross вперше вийшов на ринок майже чотири роки тому. Модель із нестандартною зовнішністю припала до смаку шанувальникам марки. Однак виробник вирішив освіжити зовнішність та оснащення авто.

Прототипи рестайлінгового кросовера вже виїхали на дорожні тести. Вони покриті камуфляжем, тому розглянути всі зміни не вдалося, але деякі коригування все ж видно. Судячи зі знімків, C5 Aircross отримав модернізовану решітку радіатора, видозмінений бампер та інші захисні накладки Airbump. Оптика зберегла свою форму, але обзавелася іншою начинкою.

Салон моделі поки що не розсекречено, але інсайдери стверджують, що до його оснащення увійде нова цифрова приладова панель, мультимедійна система з більшим екраном і розширений пакет систем допомоги водієві. До того ж кросоверу освіжили варіанти оздоблення. Очікувати нових моторів не варто. У рух французький паркетник і надалі приводитиме 1,2-літровий трициліндровий бензиновий турбодвигун на 130 к. с. і 1,6-літрова турбочетвірка з віддачею 180 к.с.

Читайте також:
Под Киевом прошла презентация полноприводных Citroen и Peugeot - какие интересные модели показали?

Також збережуться версії з 1,5-літровим чотирициліндровим турбодизелем потужністю 130 к.с. і гібридна на основі 1,6-літрового двигуна, доповненого електромотором. Усі агрегати працюють із шестиступеневою “механікою” або 8-діапазонним “автоматом”. Представити оновлений Citroen C5 Aircross планують цього року, а в продаж він надійде не раніше 2022-го. Вартість кросовера поки що не озвучена. Цінник на нинішню версію стартує від 31 000 доларів.