X

У мережі показали зовнішність оновленого Peugeot 3008 (фото)

Французька компанія готується представити нову генерацію кросовера Peugeot 3008. Модель пройшла оновлення в середині життєвого циклу, тому кардинальних змін у технічній складовій не передбачається, а от зовнішністю та інтер’єром кросовер обзавівся доволі сучасними.

Від свого попередника рестайлінговий Peugeot 3008 відрізняється переробленою решіткою радіатора, світлодіодними вертикальними “іклами”, що виконують функцію поворотників, і модифікованим переднім бампером із широким центральним повітрозабірником. На кормі змін майже немає. Можна виділити тільки оновлені ліхтарі та інші насадки вихлопної системи.

У салоні моделі з’явилася нова мультимедійна система з величезним дисплеєм, трохи змінене кермо і синє підсвічування. Стосовно систем допомоги водієві, то про них поки що нічого не відомо. Із чуток, пакет буде максимально розширений і доповнений новими опціями.

Імовірно, моторна гамма буде перенесена з попереднього покоління кросовера. Тобто вона охоплюватиме 1,2-і 1,6-літровий двигуни потужністю 128 і 178 к.с. відповідно. Також очікуються два гібридних варіанти з 1,6-літровим мотором із віддачею в 178 к.с. і 197 к.с. Дизель буде представлений 1,5-літровим двигуном потужністю 128 к.с. До нього може приєднатися 2,0-літровий двигун на 178 к.с.