X

Оновлений Toyota RAV4 разом зі спецверсією дістався до дилерів

Автомобиль посвежел внешне и получил новую силовую установку

Актуальне покоління популярного кросовера Toyota RAV4 вийшла на ринок у 2018 році. Восени минулого року компанія представила оновлений варіант моделі. Новинка вже надійшла в продаж на американському і японському ринках. Тепер вона дісталася і до Європи.

Рестайлінг приніс кросоверу фари з новою графікою і світлодіодними протитуманками, інші бампери і решітку радіатора. Також змінено дизайн колісних дисків. У салоні з’явилося LED-підсвічування, роз’єми USB-C і сидіння з електрорегулюванням. Крім того, сімейство моделі поповнилося позашляхової версією з приставкою Adventure в назві.

Новинку можна відрізнити за решіткою радіатора з двома масивними горизонтальними ламелями, в центрі яких перебуває велика емблема марки, більш широкими колісними арками і накладками на передньому бампері. До того ж автомобілю збільшили дорожній просвіт на 10 мм і встановили 19-дюймові чорні легкосплавні колісні диски. Салон моделі оздоблений чорною шкірою з помаранчевою прострочкою. На порогах закріплені накладки, що свідчать про те, що перед нами спеціальна версія Тойота РАВ 4.

Читайте також:
Через 15 років: Toyota представила довгоочікуване третє покоління позашляховика Sequoia

У рух Toyota RAV4 Adventure приводить гібридна силова установка на основі 2,5-літрового чотирициліндрового двигуна, який доповнений електромотором. Останній встановлений на задній осі. Пов’язана установка з варіатором. Її сумарна віддача становить 222 к.с. Ємність батареї і запас ходу в суто електричному режимі поки що не озвучені.