X

Оновлений Volvo XC40 вийшов на ринок, але компанія про це промовчала

Автомобиль будет доступен с бензиновыми, гибридными и полностью электрическим установками

Компактний кросовер Volvo XC40, який приєднався до лінійки шведської марки в 2017 році, пройшов фейсліфтинг. Однак виробник не став робити на цьому акцент. Він навіть не випустив пресреліз про те, що популярна модель пройшла оновлення. Її просто відправили на конвеєр.

Річ у тім, що зміни дуже скромні, тому компанія вирішила не піднімати галас навколо цієї події. Відрізнити рестайлінговий кросовер від попередника можна за модернізованим бампером із додатковими вертикальними секціями і більш вузькими світлодіодними фарами. Заднім ліхтарям підкоригували графіку, а патрубки вихлопної системи сховали за обшивку. Також моделі запропонували колісні диски з іншим дизайном і нові відтінки для кузова.

У салоні коригувань ще менше. Тут з’явилася сучасна мультимедійна система від Google і стали доступні нові матеріали в оздобленні. Лінійка двигунів також не змінилася. Volvo XC40, як і раніше, пропонується з бензиновими, гібридними і повністю електричними силовими установками. Базовим є 1,5-літровий турбомотор потужністю 129 к.с., який пов’язаний з восьмиступеневим “автоматом” і системою переднього приводу.

Читайте також:
У запасниках музею Volvo знайдено унікальний концепт (фото)

Гібридна версія моделі на основі 2,0-літрового двигуна, доповненого 48-вольтовим стартер-генератором, може видавати від 163 до 250 к.с. потужності. Гібриди, що підключаються до розетки, приводить у рух 1,5-літровий двигун, доповнений електромотором і акумуляторною батареєю. Віддача такого агрегата варіюється від 129 до 180 к.с. Повністю електричні версії комплектуються одним або двома моторами, які генерують 231 і 408 к. с. відповідно. Запас ходу становить 420 км.