X

Оновлений міський кросовер Peugeot 2008 скоро з’явиться в Україні

Новый Peugeot 2008 – обновленная версия одной из самых популярных моделей марки – появится в Украине уже летом. Модель получила новый более уверенный дизайн, новый красный цвет Ultimate Red, еще более широкий набор систем и технологий, а также новый экономичный двигатель PureTech 110 S&S АКПП-6.

Новий компактний кросовер Peugeot 2008 було презентовано широкій публіці на Женевському автосалоні в березні 2016 року. А вже влітку продаж новинки стартує в Україні.

Серед основних особливостей і оновлень моделі:

– новий більш впевнений, потужний і привабливий дизайн – розширені колісні арки, нова вертикальна решітка радіатора та накладки на пороги – відображає надійність автомобіля, створеного для щоденних поїздок;

– новий червоний колір Ultimate Red, який уособлює силу і потенціал нового Peugeot 2008;

– широкий набір доступних систем і технологій, рідкісний для цього сегмента: камера заднього виду, система активного гальмування Active City Brake, система дублювання екрану смартфона на дисплеї MirrorScreen тощо;

– новий економічний бензиновий двигун у комплекті PureTech 110 S&S з новою 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

– панель приладів Peugeot i-Cockpit® – унікальне рішення бренду, яке посилює динамічні характеристики Peugeot 2008, і робить керування автомобілем більш інтуїтивним, точним і безпечним.

Ціни та комплектації новинки для українського ринку стануть відомими найближчим часом.

Першим довідатися про ціни, комплектації та старт продажу можна, підписавшись на новини про новий Peugeot 2008 на офіційному сайті Peugeot  в Україні.