X

Офіційно: новий Ford Bronco з’явиться у 2020 році

Прошлой осенью в СМИ появилась информация, что американцы намерены возродить культовый внедорожник Ford Bronco. Теперь же производитель официально подтвердил, что новый Бронко модель увидит свет.

Колись популярний 3-дверний Ford Bronco перебував у виробництві 30 років – з 1966 по 1996 роки, переживши п’ять поколінь. Перед початком нового століття його зняли з конвеєра, оскільки в моду ввійшли 5-дверні позашляховики. Але через два десятки років про автомобіль знову заговорили.

Ford Bronco першого покоління

В американській марці прислухалися до думки своїх клієнтів і взялися повернути до життя Ford Bronco. Як повідомило керівництво автогіганта, позашляховик нового покоління з’явиться в 2020 році.

Концепт нового Ford Bronco

За попередніми даними, він отримає класичну рамну конструкцію. Складуть новий Ford Bronco на базі пікапа Ford Ranger, який також повернеться на ринок – в 2019 році. Можливо, дизайн новинки виконають у дусі однойменного концепту, представленого ще у 2004 році.

Важливою деталлю є те, що новий Ford Bronco буде глобальною моделлю – його почнуть продавати у багатьох країнах, де є «охочі до гострих відчуттів і пригод за межею міста». Раніше позашляховик був присутній тільки на північноамериканському ринку.