X

Він чудовий: живі фото кросовера Alfa Romeo Tonale

Фото Alfa Romeo Tonale просочились раньше времени

Новий маленький кросовер Alfa Romeo Tonale стає дедалі ближчим до реальності. Вперше ми побачили його в концептуальному вигляді на початку цього року, і тепер з’явилися перші зображення серійного автомобіля (дякуємо виданню autopareri.com). Італійська марка відмовляється підтверджувати достовірність цих фото, але враховуючи їхню близьку схожість із прототипом, ми думаємо, що всі вони реальні.

Серійний Alfa Romeo Tonale має, звісно, звичайний вигляд, не такий зухвалий, як шоу-кар, але свого шарму і “вау-ефекту” він не позбавлений. Особливу увагу зверніть на передню частину з характерною решіткою радіатора і витягнутою вузькою оптикою – красиво, чи не так?

Tonale буде меншим, ніж нинішня Stelvio, а серед його конкурентів – такі моделі, як BMW X1 / X2, Audi Q3 і Volvo XC40. На відміну від Stelvio і Giulia, в основі яких лежить задньопривідна платформа, Tonale базуватиметься на передньопривідній архітектурі. А поряд з класичними двигунами (серед них, зокрема, 2,0-літровий бензиновий турбомотор) до його моторної гамми увійде гібридна установка.

Як очікується, Alfa Romeo Tonale дебютує наприкінці цього або початку наступного року.

До речі, якщо ви забули, концепт мав такий вигляд:

Читайте також:
Неможливо повірити: розбиту Alfa Romeo повернули з того світу (відео)