X

Opel налагодив виробництво ключової моделі нового покоління

Astra следующей генерации поступит в продажу в 2022 году

Opel почав серійне виробництво однієї зі значущих і добре відомих моделей — Астра нового покоління. Автомобіль поставили на конвеєр на підприємстві в Рюссельхаймі, Німеччина. Уже цього року новинка добереться до дилерських центрів. Вартість автомобіля нової генерації поки що не оголошена.

Уперше нову Astra представили влітку 2021 року. Її основою стала модульна платформа EMP2. Така ж використовується і в Peugeot 308. З останнім у Астра багато спільного, наприклад моторна лінійка.

До неї входять 1,2-літровий двигун у двох варіантах потужності —110 і 130 к.с., а також 1,5-літровий дизельний мотор, що видає 130 к.с. У пару першому і за сумісництвом наймолодшому передбачена шестиступенева механічна коробка передач. Обом 130-сильним — восьмидіапазонна автоматична. Крім того, покупцям запропонують версії з гібридними силовими установками потужністю 180 і 225 к.с.

У списку доступного обладнання значаться адаптивний круїз-контроль, камери кругового огляду, система утримання в смузі руху і моніторинг сліпих зон.

Читайте також:
Не там припаркувався: Opel Corsa екстрено евакуювали за допомогою навантажувача