X

Opel приємно здивував відродженням легендарного купе Manta

Новинка получила электромотор и современное оснащение

Opel презентував унікальний рестомод під назвою Manta GSe ElektroMOD. Це разовий проект, створений на честь 50-річчя класичного спорткупе Опель Манта 70-х років минулого століття. До того ж модель передує запуску нової лінійки потужних спортивних електрокарів GSe.

Купе зберегло дизайн історичної моделі і водночас приміряло на себе актуальний фірмовий стиль марки. Машину оснастили передньою панеллю Pixel-Vizor, на якій можуть відображатися короткі графічні повідомлення, оригінальними задніми ліхтарями в ретро-стилі і 17-дюймовими колісними дисками Ronal. Кузов Opel Manta GSe пофарбували в яскравий жовтий колір, а капот – в чорний.

Салон на вигляд не менш ефектний. У ньому встановлено пару спортивних сидінь, триспицеве кермове колесо, 12-дюймову цифрову приладову панель і мультимедійну систему з екраном в 10 дюймів. Дисплеї мають вигляд  єдиного блоку. Оздоблення виконано з чорної шкіри і алькантари, яку доповнюють жовті акценти. Також у ролі декору виступили глянцеві елементи.

Якщо оригінальне купе поставлялося з 1,6-літровим чотирициліндровим бензиновим двигуном, то рестомод перевели на електротягу. У рух його приводить мотор на 147 к.с. і 225 Нм крутильного моменту. На одному заряді новий Opel Manta GSe може проїхати до 200 км. Запас ходу забезпечує акумуляторна батарея ємністю 31 квтг.

Відправляти цей унікальний електрокар на конвеєр не планують. Єдиний екземпляр купе Opel Manta GSe ElektroMOD використовуватимуть для виставок.

Читайте також:
Новий Opel Astra: яким буде конкурент VW Golf і Ford Focus