X

Оператор бізнес-джетів випустить 1063-сильний гіперкар під 49 іменами

Для реализации проекта была создана автомобильная компания Naran Automotive

Новоспечена модель Naran стане первістком у лінійці спеціально створеної компанії-виробника. Реалізація одного проекту і створення під нього Naran Automotive — справа витратна, але для власника компанії, молодого бізнесмена з Зімбабве, це не перешкода. Раніше він добре зарекомендував себе на терені авіаперельотів, керуючи компанією Vimana Private Jets, а тепер, ймовірно, вирішив освоїти ще один ринок.

Зазначимо, що таке ім’я для гіперкара вибрали не випадково. Naran (саме так звуть власника компанії) стане моделлю, яка принесе успіх і популярність виробнику. Однак це лише її робоча назва. Виробник планує випустити 49 гіперкарів, кожен з яких отримає своє, унікальне ім’я.

Зовнішність новинки вже відома, і вона вражає. Чотиримісне купе з переднім розташуванням двигуна вже вийшло на тести. Незважаючи на це, виробник показав тільки цифрові рендери моделі.

За попередньою інформацією, розкішний суперкар укомплектують 5,0-літровим бітурбомотором, що видає 1063 к.с і 1036 Нм. Привід повний. Крім того, підвіска, вуглець-керамічні гальма і кермове управління мають перегонові налаштування. Максимальна швидкість — 370 км/год. Від 0 до 100 км/год гіперкар здатний розігнатися за 2,3 с.

Детальніша інформація про новинку з’явиться зовсім скоро. Презентація чотиридверного купе Naran відбудеться на початку 2021 року. Точна дата стане відома пізніше.

Читайте також:
Гібридний суперкар McLaren Artura — що відомо про новинку