X

Особливий VW Touareg відзначив свій перший мільйон

Милионный VW Touareg отмечает успехи на производственной линии особой версией, но придется за нее хорошенько заплатить

В актуальному поколінні кросовер VW Touareg остаточно перетворився на преміальний автомобіль, який взагалі не соромно порівняти з найкращими великими SUV з вищої ліги. Безумовно, цього вдалося досягти завдяки щоденним зусиллям відомої моделі починаючи з 2002 року, коли перший Фольксваген Туарег пішов на конвеєр.

За 17 років модель виробили в кількості 1 млн екземплярів, саме це знаменне досягнення покликана відзначити спецверсія VW Touareg ONE Million. Про це свідчать шильдики, розташовані на середніх стійках кузова і пороги. Але є дещо ще.

Особливий пакет оздоблення має спеціальний бежевий колір, до якого можна додати чорну глянсову зовнішню обробку і сріблясті корпуси дзеркал. Крім того, до замовлення доступні 20- і 21-дюймові колісні диски, створені для особливої модифікації.

Також новий кросовер отримав затемнені задні ліхтарі, а всередині — гарне шкіряне оздоблення з контрастним простроченням і сріблясті акценти. Стартова ціна за Volkswagen Touareg ONE Million з двигуном V6 TDI потужністю 282 к. с. становить 80 880 євро.

Читайте також:
VW Golf 2020 получил салон в стиле нового Touareg