X

PACCAR представив три інноваційні вантажівки

На нещодавній найбільшій виставці технологічних інновацій CES 2022 в експозиції PACCAR можна було побачити три передових за конструкцією автомобілі.

Це акумуляторна електрична вантажівка Kenworth T680E, яка має запас ходу 240 км і здатна швидко заряджатися. Її головне призначення — регіональні та міські перевезення.

Kenworth T680E

Другий учасник — магістральний тягач DAF XG+, який отримав почесне звання «Міжнародна вантажівка 2022 року». Вона витрачає на 10% менше палива, відрізняється новим аеродинамічним дизайном, збільшеним внутрішнім простором кабіни, камерами бічного огляду замість дзеркал, а також передовою технологією допомоги водієві і PACCAR Connect, сучасною глобальною підключеною платформою для вантажівок.

DAF XG+

“Paccar Connect покращить якість обслуговування наших клієнтів, забезпечивши надійний захист даних, бездротові оновлення програмного забезпечення та вдосконалені інструменти управління парком, а також дасть змогу клієнтам економічно ефективно інтегрувати свої наявні системи та програми для управління парком”, – сказав Гаррі Волтерс, президент DAF.

Peterbilt 579

Третя виставлена на стенді машина — капотний магістральний тягач Peterbilt 579, оснащений технологією автономного водіння, розробленою Aurora, провідною компанією в цій сфері. “Партнерство PACCAR з Aurora принесе користь нашим клієнтам за рахунок підвищення безпеки та ефективності”, — зазначив Джон Річ, головний технічний директор PACCAR.

Читайте також:
Магистральный автопоезд впервые проехал по дорогам без водителя в кабине (видео)

Наступне покоління Peterbilt Model 579 відрізняється новим зовнішнім виглядом з оптимізованою аеродинамічною формою, тихішою кабіною і налаштованим 15-дюймовим цифровим дисплеєм. “Передові технології в нових вантажівках Peterbilt забезпечать нашим клієнтам підвищену продуктивність”, — сказав Джейсон Скуг, генеральний директор Peterbilt і віце-президент PACCAR.